Skoda – Kodiaq commercial

Een populaire carrosserietype in de huidige automarkt is de Sport Utility Vehicle. Elke fabrikant heeft inmiddels 1 of meer SUV modellen in het gamma opgenomen. Eerder introduceerde Skoda de Yeti als midi-SUV. Gebaseerd op het generieke Volkswagen groep MQB-platform heeft Skoda een grotere SUV opgenomen in de collectie: Kodiaq. De entree in dit nieuwe segment voor Skoda gaat natuurlijk gepaard met een uitgebreide campagne.

Commercial

Kenteken NK-255-D

Zoals gebruikelijk is de internationale geschoten Skoda commercial vernederlandst met een Nederlands kenteken. Uit de hoge hoed is ditmaal kenteken NK-255-D gekomen. Opvallend is daarbij dat het kenteken toebehoort aan een ander merk uit de Pon stal.

Kenteken 1-KDQ-17

Opvallender is het dat Skoda op de website een andere video laat zien van de Kodiaq als een soort achtergrondvideo. Deze video is ook vernederlandst, maar daar is voor een ander (niet bestaand) kenteken gekozen.