Nieuwe Volkswagen commercial “zit”

De nieuwste reclamefilmpje van Volkswagen Nederland is nog maar 3 dagen online op Youtube, maar scoort al meer dan 340k aan views. Deze instanthit kan dan maar 1 ding betekenen, namelijk dat het een commercial moet zijn van het grappige soort. Ditmaal speelt een hond de hoofdrol die graag op de bijrijdersstoel wil meerijden. Aandoenlijke dieren scoren altijd, maar of deze reclame helemaal goed “zit”…

Commercial

VW Passat

In de reclame zie je een rode VW Passat variant voorbij zoeven. Deze VW is voorzien van kentekenplaat KN-400-Z en “zit” eigenlijk op een andere Volkswagen uit hun stal.

Vervoeren van honden

Het zal niet lang duren voordat deze reclame door 1 of andere hondenliefhebber een punt gaat maken dat er veiligere manieren zijn om je hond te vervoeren in een auto. In ieder geval heeft de hond in de reclame wel zijn gordel om. Echte hondengordels zien er echter anders uit.

Volgens artikel 5.18.3 van de Regeling Voertuigen mag een bestuurder van een voertuig niet door passagiers, lading of op andere wijze gehinderd worden.