Gamma – Commercial Verhuizen

Gamma heeft een leuke reeks commercials met in de hoofdrol acteur Rik Hoogendoorn als vader. Deze papa moet accepteren dat zijn dochter samen gaat wonen met haar vriend. In de nieuwste versie neemt de dochter nog wat spullen uit haar ouderlijk huis mee, terwijl haar vader de levensloop van haar in het huis de revue laat passeren. In de commercial wordt de mogelijkheid geopperd dat je op vertoon van je Gamma voordeelpas voor 2 uur lang een aanhangwagen kan lenen. Maar dan moet je wel het juiste kenteken hebben…

Commercial Verhuizen

In de commercial wordt de aanhangwagen voorgetrokken door een oudere Volvo. Deze Volvo is voor de reclame echter voorzien van een nepkenteken. Aangezien de aanhangwagen geen eigen kenteken heeft, is de aanhanger voorzien van de witte versie van het nepkenteken VD-VD-23.

Nepkenteken op Gamma aanhangwagen

Making of a Gamma commercial

In The making of van deze commercial is ook te zien dat de Volvo van hetzelfde kenteken is voorzien. Ook is te zien dat de reclame met lekker Nederlands regenweer is opgenomen op 30 november 2017 ergens in een woonbuurt van Nederland.

Volvo kenteken VD-VD-23