Kenteken sidebar gadget heeft meer dan 100.000 downloads

NOOT oktober 2011: Ter voorbereiding van Windows8 heeft Microsoft besloten om de gallery.live.com langzaamaan uit te faseren. Om deze reden bied ik kenteken.gadget op mijn blog ter download beschikbaar:

download kenteken.gadget hier

In juni 2007 heb ik voor destijds Windows Vista sidebar een zogenaamde gadget ontwikkeld voor het opvragen van kentekeninformatie. Toevalligerwijs zag ik zojuist dat deze gadget inmiddels net de 100.000 downloads is gepasseerd.

Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat het aantal downloads de laatste 2 jaar behoorlijk zijn ingekakt. In windows7 krijgt de sidebar niet meer zo’n prominente rol en daardoor is er nog weinig animo voor.

Voor een overzicht van allerhande kentekengadgets om RDW kentekeninformatie op te vragen kan je in een eerdere posting nalezen.v