Centraal Beheer Achmea – Kenteken in trailer voor nieuwe commercial

Centraal Beheer Achmea zal zeer binnenkort wederom de lachspieren doen laten bewegen na het zien van hun nieuwste commercial. Vrij origineel zijn ze alvast begonnen met het teasen voor deze nieuwe commercial. Hierin speelt een echtpaar in een rode Mazda in de Schotse hooglanden de hoofdrol. Net zoals in vorige commercial is het kenteken wederom goed leesbaar, maar er zit een groot verschil in…

De rode Mazda komt met zijn NL-kenteken goed in beeld:

Het kenteken 08-HWV-8 lijkt een echt kenteken, maar door de letter W weet ik direct dat dit een niet bestaand personenauto kenteken is. Aangezien het kenteken goed leesbaar is, is dat een gemiste kans. Ik weet namelijk uit ervaring dat het kenteken uit de vorige commercial veelvuldig is bevraagd.

UPDATE 2011-03-24: In plaats van Even apeldoorn bellen heb ik via Twitter contact gehad met Matthijs Algra. De commercial zal vrijdag 25 maart on-air komen. Matthijs heeft hierbij ook aangegeven dat het kenteken in de campagne nog een rol gaat spelen. Ik ben benieuwd!