Allsecur – Takeltje van Cars als schadecoach

Zowel Allsecur als de film Cars zijn op deze blog al eens voorbij gevlogen qua kentekengebruik. Ter promotie van de eigen autoverzekering en ter promotie van de release van de DVD/Bluray Cars2 door Disney hebben beide bedrijven de handen ineengeslagen. Gevolg is een leuke commercial die zelfs speciaal door Pixar is gemaakt. Helaas zitten er geen kentekens in de commercials, maar daar zullen mijn jongens weinig om malen, net zoals merendeel van de wereldbevolking ;-). Wel is er gespeeld met de kentekengegevens op een persfoto.

NOOT: leuk detail van Pixar is de naam van het etablissement waar Bliksem beland: Carfé

Om kans te maken op 1 van de 600 DVD’s moet je natuurlijk wel wat doen. Op de speciale actiesite kan je een premie naar je emailbox laten sturen. In ieder geval leveren de kentekens uit de cars films geen geldige premieberekening op….

Ogen

Volgens het persbericht bestaat de campagne niet alleen uit actiesites en commercials. Op een parkeerplaats in Amsterdam hebben de campagnemakers alle auto’s verwend met Bliksem ogen:

Stomtoevallig trok ik even het kenteken 07-HHH-6 van de Audi na, en kwam tot de ontdekking dat de kentekens in deze persfoto gephotoshopt zijn. Hoogstwaarschijnlijk om de privacy van de eigenaren niet in het geding te laten komen. De andere (ook verzonnen) kentekens zijn goed afleesbaar in de grootste versie van de persfoto nl. 29-NNN-9 , 64-RR-RR en 91-PP-PP.

Tagon

De commercial heeft ook nog een tagon versie: