Mercedes – Citan reclame

Mercedes heeft alweer tijdje geleden hun nieuwe lichte bedrijfswagen Citan geïntroduceerd. Deze introductie ging gepaard met een internationale reclamecampagne die ook vernederlandst is door toepassing van enkele Nederlandse kentekens. Doordat deze commercial in eerste instantie niet vindbaar was op Youtube, heeft hij geschitterd door afwezigheid. Met deze posting een kleine inhaalslag…

citan_nl_Version

De kentekens 4-VZK-59, 5-VZK-37 en 3-VZK-51 zijn wel geldige kentekens behorende bij een Mercedes Citan. Dat is eens weer wat anders dan de vorige keren (keer 1 en keer 2).

Internationale versie

Vooral uit het laatste shot met 3 Citans blijkt overduidelijk dat de Nederlandse versie voorzien van andere kentekens. Overigens valt ook op dat het licht van de opname veel helderder is dan de NL versie. Ook opvallender is de oplopende reeks qua kentekens.

citan_int_Version

 

 

Eén antwoord op “Mercedes – Citan reclame”

Reacties zijn gesloten.