OHRA – Autoverzekering reclame Nooit zonder auto

OHRA begint inmiddels al een aardig portfolio op te bouwen op deze site qua factchecking van hun commercials. In de nieuwste reclame voor hun autoverzekering product wordt weer actief gebruik gemaakt van een verongelukte auto met NL kentekenplaat.

De zilveren Renault Laguna is in het begin nog redelijk onbeschadigd:

blog-93pzpt

De gegevens van kenteken 93-PZ-PT behoren toe aan een andere auto…

blog-93pzpt-vwe

Geknipt voor de zaak?

De laatste shots intrigreren mij wel een beetje. De Laguna is door de brandweer opengeknipt, maar het glas is precies door de helft. Volgens mij werkt dat niet zo in de praktijk. Maar daarvoor zal ik feedback vragen een leverancier van informatiesysteem voor de brandweer om auto’s open te knippen. Dan zal duidelijk worden of hier dichterlijke vrijheid is toegepast of realistisch is.

blog-93pzpt-geknipt

 

 

Eén antwoord op “OHRA – Autoverzekering reclame Nooit zonder auto”

  1. Ben benieuwd of dat mogelijk is. Als je op google afbeeldingen zoekt op ‘auto opengeknipt’ zie je vaak dat de a-stijl nog in takt is of de a-stijl met ruit en al naar voren is gebogen.

Reacties zijn gesloten.