Suzuki – handjeklap commercial juli 2013

De olijke verkoper uit de vorige reclamereeks is Suzuki blijkbaar zo goed bevallen, dat in de nieuwste reclame hij wederom acte de presence geeft. Ditmaal gaat in conclaaf met een prospect van het agrarische soort. Vaag in de achtergrond is nog een Nederlands kenteken zichtbaar, waardoor deze commercial blogtijd krijgt.

De Suzuki Alto in de achtergrond wordt door de pijl in de deur aangewezen:

blog-suzuki-alto-37pxr2

Het kenteken van deze Alto is met enige gokwerk terug te brengen naar 37-PXr-2. Dit zijn de voertuiggegevens van deze auto:

blog-kentekentv-37PXR2-vwe

Sullig typetje

De verkoper in de reclame doet mij overigens sterk denken aan de Albert Heijn manager die al jarenlang de ster is in de reclames van appie-happie: Harry Piekema. Hier een klein vergelijk naast elkaar:

harry-piekema-lookalike

Wat vinden jullie?