McDonald’s – Commercial De kortste weg naar de Big Tasty met bacon

McDonald’s en haar reclamebureau TBWANEBOKO hebben meerdere keren acte de presence gegeven op deze blog met kentekenchecks. Zo duidelijk als overduidelijk leesbare kenteken als deze keer is me echter nog niet eerder door hun gegund. Een fraaie G-klasse laat zien waarvoor hij eigenlijk echt voor gebouwd is: het ruigere terrein.

De Mercedes is de hele commercial het leidende voorwerp:

blog-4kbm36-mcdonalds

Het kenteken 4-KBM-36 is een niet bestaand kenteken (door de letter M). Jammer, want ik had de specs van deze ruig-ster wel willen weten. Overigens past TBWANEBOKO in bijna alle commercials gefingeerde kentekens toe om geen mensen voor het (privacy)hoofd te stoten.

 

UPDATE 10 november 2014:

Onverwacht krijgt dit verhaal nog een klein staartje. Vandaag verscheen op Autoblog een artikel over 7 onwaarschijnlijke samenwerkingen tussen een autofabrikant en een ander bedrijf. Op plaats 3 de “samenwerking” tussen Mercedes en McDonald’s met beeld erbij van de Mercedes uit deze reclame en zijn originele kenteken:

Beeld afkomstig van Autoblog

Deze Mercedes is, helaas, het Nederlandse wagenpark alweer ontvallen. Hiermee is 1 van de meest gespotte auto’s uit een commercial in 2013 niet meer onder ons. Op 9 juli 2014 is deze G op export gezet

3 antwoorden op “McDonald’s – Commercial De kortste weg naar de Big Tasty met bacon”

  1. Gaat hier om een G63 AMG:

    544 pk (@5500 rpm)
    760 Nm (@2000–5000 rpm)
    0-100 in 5,4 seconden
    topsnelheid 210 km/u (begrensd)

Reacties zijn gesloten.