McDonald’s – Rijles, return of kenteken 4-KBM-36

McDonald’s Nederland maakt voor de tv-campagnes gebruik van mediabureau TBWANeboko. Op het Youtubekanaal van dit bureau is op de laatste dag van 2013 de nieuwe commercial live gegaan, genaamd Rijles. De reclame veroorzaakte bij mij een glimlach. Niet zo zeer om de humoristisch bedoelde setting van een rij-instructeur en zijn leerling, maar vooral om het gebruikte kenteken in deze commercial.

In de reclame komt een blauwe Ford Focus voorbij:

blog-mcdonalds-rijles-4kbm36

Het gebruikte kenteken 4-KBM-36 roept 2-tal herinneringen op. Dit kenteken heeft TBWANeboko namelijk ook in de vorige commercial van McDonald’s gebruikt. Dit niet-bestaand kenteken zat toen echter op een ander voertuig:

blog-4kbm36-mcdonalds

Een andere herinnering aan dit kenteken heeft te maken met een andere ontwikkeling. Dit specifieke kenteken was voor mij het voorbeeld dat kentekens ook op de bank thuis worden gespot.

Eén antwoord op “McDonald’s – Rijles, return of kenteken 4-KBM-36”

Reacties zijn gesloten.