300kW+ club verbeteringen

Sinds enkele maanden heeft Kenteken.TV een populair nieuw gedeelte. De als een grap begonnen 300kW+ club biedt schijnbaar aan veel mensen plezier, getuige de bezoekersaantallen. De afgelopen tijd heeft de pagina een aantal verbeteringen doorgevoerd die ik via deze weg met jullie wil delen. Op de site worden altijd ongeveer de laatst 150 toegevoegde leden getoond met meer dan 300kW aan motorvermogen, aldus RDW kentekenregister.


 

Autogespot icon

In de lijst van nieuwe leden wordt bij elk lid een hyperlink getoond naar Autogespot.nl. Op deze site posten fotografen hun foto’s van mooie carspots. Deze uiterst actuele site biedt dus een mooie mogelijkheid om niet alleen de dataregel van een 300kW+ clublid te bekijken, maar juist ook de foto’s van deze vaak machtige bolides.

300kwclub-newlayout

In de huidige situatie wordt bij alle leden het icoontje getoond. Ik ben nog bezig met het bekijken of ik het icoontje enkel kan tonen als er 1 of meer foto’s beschikbaar is.

Hoofdletter gebruik aangepast

In de vorige versie van de pagina werden alle merk en modelbenamingen in HOOFDLETTERS getoond. Niet echt lekker om te lezen. Door wat programmeertrucjes is dit nu fraaier geworden, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met afkortingen die juist wel in kapitalen getoond moeten worden, zo spreken we natuurlijk over AMG en niet over Amg.

RSS feeds

Voor hergebruik op andere sites (waaronder het Twitter en Facebook van Kenteken.TV) heb ik een 2-tal RSS feeds ontwikkeld.

RSS feed numero 1 spuugt elk nieuw lid als aparte item uit. RSS feed numero 2 groepeert op dagbasis de nieuwe leden en toont daarbij degene met de hoogste nieuwprijs of degene met hoogste vermogen van de dag.

 

 

 

4 antwoorden op “300kW+ club verbeteringen”

Reacties zijn gesloten.