Allsecur voor kentekenlovers?

Veel mensen hebben mij gevraagd hoeveel mensen zo gek zijn om kentekens te controleren uit reclames. Gekscherend zeg ik daarbij altijd dat er slechts 1 iemand op deze aardkloot zo gek is (in ieder geval de enige met een blog erover). Inmiddels weet ik uit gebruiksstatistieken van de VWE kenteken apps wel beter. Allsecur heeft daar op ingespeeld met een status update op Facebook.

Op de Facebook pagina van Allsecur werd namelijk eerder deze zomer de volgende posting geplaatst:

allsecur-kentekenlovers

Aangezien Allsecur met Tim en Tom Coronel een reeks commercials in roulatie heeft gebracht, heb ik natuurlijk even kritisch opgelet in deze versies:

Bibliotheek

allsecur-bibliotheek

Geen 69-NXX-6 te vinden in deze reclame

Golfbaan

Tim en Tom waren eerder al present op de golfbaan. Deze commercial staat niet meer tussen de uploads van Allsecur. Zal de uitspraak van de ReclameCodeCommissie over deze commercial hier mee te maken hebben? Overigens komt hierin ook niet het kenteken van Pieter voor.