Mitsubishi – Outlander PHEV X-line commercial

Mitsubishi Nederland heeft de smaak te pakken met het maken van commercials speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt. Vorige maand werden in deze blog nog de ASX en Space Star behandeld. Ditmaal is de veel besproken Mitsubishi Outlander PHEV het onderwerp van de commercial. Een reclame waar Mitsubishi gelijk een nieuw Nederlands woord wil introduceren.

De nieuwe uitvoering Outlander PHEV X-line wordt graag gebracht als ideale familie-auto:

blog-mitsubishi-6xnh73

 

Deze PHEV wordt door zoonlief graag gestekkerd voor de villa van zijn ouders:

blog-mitsubishi-6xnh73-stekkeren

Deze vader heeft echter niet helemaal opgelet bij het bestellen van zijn Mitsubishi met kenteken 6-XNH-73. Hij heeft namelijk een gewone Benzine versie met 25% bijtelling. Daarmee ben je wel een behoorlijke uitzondering in de Outlander familie, meer dus een Outkaster:

blog-mitsubishi-6xnh73-vwe

 

Reactie Mitsubishi Nederland

Via Twitter heeft Mitsubishi Nederland scherp gereageerd op deze posting:

 

UPDATE 31 oktober 2014:

Binnen VWE kunnen we op de achterkant van onze kenteken apps zien wat populaire kentekens zijn qua bevragingen. Al eerder heb ik geconstateerd dat deze kenteken apps als second-screen app worden gebruikt. Ik heb even gekeken hoe “populair” het kenteken is dat in deze reclame gebruikt is en dat valt niet tegen:

mitsubishi-outlander-6XNH73-opvragingen

3 antwoorden op “Mitsubishi – Outlander PHEV X-line commercial”

  1. Criminelen kopiëren kentekens maar de gene die de commercial over de mitsubishi outlander in 2013 heeft gemaakt gebruikt een kenteken waar niet de outlander in de commercial uit 2013 mee rijdt maar is het kenteken van de mitsubishi space star harchback mee rond rijdt. Aangifte doen is met bewijs van de commercial wel makkelijk aan te tonen.

Reacties zijn gesloten.