Promovendum – Commercial autoverzekering 2015

Promovendum is de 1-2 jaar erg actief geworden met reclame om nieuwe klanten te werven. In de nieuwste reeks speelt een schaap de hoofdrol.

Commercial

TV auto

De vader in de commercial toert rond in zijn Volvo V60. De gebruikte auto voor de commercial rijdt ook met dit kenteken rond in Nederland:

blog-promovendum-5xvl89

Opnamelocatie

Ik ben overigens benieuwd of iemand de opnamelocatie van deze commercial kan herkennen. In de commercial zijn een paar aanknopingspunten, zoals deze wideshot:

blog-promovendum-wideshot

Verschillende schapen

Volgens mij zijn voor de opname van deze commercial meerdere schapen gebruikt. In de eerste beelden ziet het schaap er als volgt uit:

blog-promovendum-schaap1

In het laatste shot komt een ander schaap in beeld die ineens een loshangend stukje wol onder zijn hoofd heeft hangen (of zal die vader gewoon te hard getrokken hebben….):

blog-promovendum-schaap2

7 antwoorden op “Promovendum – Commercial autoverzekering 2015”

 1. Hoi Jasper,

  Dit is opgenomen op de Meerdijk met op de achtergrond het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde.

  grtz Casper Duba

 2. De locatie klopt, alleen staan er op Google Maps nog twee bomen op de locatie van de reclame. Het lijkt erop dat links in beeld een kruis staat van iemand die hier verongelukt is en dus niets meer had aan een autoverzekering.

  1. Het kruis heb ik destijds ook geconstateerd. De ongelukkige samenloop met de inhoud van de commercial heb ik destijds ook gerapporteerd aan Promovendum. Het leek me niet netjes ten opzichte van de nabestaanden van degene die wordt herdacht met het kruis om hierover te publiceren.

 3. Ik vind de reclame slecht..en wel hierom.
  De man in de auto komt op een rechte weg aanrijden, dat zie je in het eerste shot als hij voor de auto staat en naar de auto kijkt.
  Daarna is er weer een shot op de auto en zit er ineens een grote bocht in de weg achter de auto…. SLORDIG.

 4. Deze reclame wordt soms zelfs nog is herhaald en ook ik denk dat de reclame niet heel sterk is. Maar de verzekeraar mikt op een specifieke doelgroep waar deze commercial wellicht beter wordt ontvangen.

  Leuke blogs staan er nog hier trouwens!

  Peter

Reacties zijn gesloten.