Paul van Carglass upgrade je auto

Paul van Carglass begint inmiddels een vaste waarde te worden in hun reclames. Voorheen kwamen er verschillende collega’s voorbij, maar in de laatste paar reclames zijn deze verdrongen door Paul. In de nieuwste reclame speelt Carglass in op een belangrijke trend in glasherstel land. Veel nieuwe auto’s krijgen namelijk diverse veiligheidssystemen af-fabriek. Veel van deze systemen worden in de voorruit geplaatst. Deze wordt namelijk redelijk goed schoongehouden, waardoor het een goede plek is voor allerlei camerasystemen. Na vervanging van een voorruit dienen deze systemen opnieuw gecalibreerd te worden.

Commercial

Auto 1

In deze reclame rijdt een witte Audi de Carglass vestiging binnen. In de werkplaats staat aan de linkerkant al een zwarte Skoda:

blog-carglass-gh036s

Auto 2

In de werkplaats komt nergens het kenteken van de witte Audi voorbij. In de uitleg over belang calibratie camerasystemen worden echter andere beelden gebruikt. En dan blijkt een witte Audi voorzien te zijn van een kenteken van een grijze:

blog-carglass-3kbr64

De photoshopper van dienst heeft echter niet alle beelden goed uitgeplozen, want een shot ervoor zie je nog een restant van een ander buitenlands kenteken:

blog-carglass-anderkenteken

In dit shot is ook duidelijk het velgdesign te zien, die verschilt met de Audi uit de werkplaats:

blog-carglass-anderevelg

VIN informatie

Nog leuker is het natuurlijk om te verifieren of de auto met kenteken 3-KBR-64 eigenlijk ook beschikt over camerasystemen. Na opvraging van deze gegevens in de dienst SilverDAT VIN informatie krijgen de complete doopceel van deze Daytonagrau Perleffekt  A6. De VAG groep is vrij uitgebreid met beschrijvingen van de modelconfiguratie. Zo zijn er een hele reeks van optiecodes om te beschrijven dat een voertuig bepaalde zaken niet heeft:

blog-carglass-3kbr64-vinopties

Toch knap dat Paul op deze manier deze Audi een upgrade heeft gegeven met een paar handige camerasystemen. Ik hoop dat de verzekeringsmaatschappij hetzelfde erover denkt.