Andrélon – Kokos boost

Op deze blog over gebruik van kentekens in reclames komen veelal dezelfde type adverteerders voorbij, zoals automerken, verzekeraars, supermarkten. Fabrikanten van shampoos zijn echter hier sporadisch te vinden. Ditmaal echter een reclame van Andrélon voor hun nieuwe shampoo Kokos boost starring een rode Volkswagen met Nederlands kenteken.

Commercial

Rode Volkswagen

De rode Volkswagen met de drie dames erin blijkt met het echte kenteken gebruikt te zijn.

blog-volkswagen-30dftn

Yoga Velp is qua bedrijfsnaam wel verzonnen voor deze opname. De echte opnamelocatie is nog onduidelijk, maar laat een reactie achter als je de lokatie wel herkent! Verder is opvallend aan de reclame dat in de beelden in de yoga zalen veel paars voorbij komt. Nu is paars wel 1 van de 7 belangrijke Chakra kleuren, maar niet geheel toevallig komt dezelfde kleur ook terug op de flacons van de adverteerder.