Kenteken.TV in rubriek Buiten kantooruren van Aftersales magazine

Het automotive vakblad Aftersales magazine heeft al meer dan 80 edities lang een speciale rubriek. Volgens de bedenker is deze rubriek wat de Any body in de Flair is. In de rubriek Buiten kantooruren wordt een collega uit de automotive geinterviewd over zijn hobby. Het zijn altijd leuke interviews over mensen die met trots over hun nevenactiviteit praten. In edite 8 van jaargang 2017 was Kenteken.TV onderwerp van gesprek. De bedenker Jasper Verweij werd door Mike Raanhuis op de gevoelige digitale plaat gezet en hij ging naar huis met te veel informatie om op 2 pagina’s te proppen.

Het interview vond speciaal plaats in het ouderlijk huis. De kiem voor de hobby is namelijk ooit begonnen aldaar. Bij het avondeten werd namelijk geregeld het nieuwste gespotte kenteken besproken. Aangezien mijn ouders al woon-werkverkeer Hoorn – Amsterdam hadden, zagen ze genoeg kentekens voorbij schieten. Mijn vader was keurmeester bij ANWB Autokeuringen en mijn moeder heeft al tic om van alle kentekens ezelsbruggetjes te bekijken. Kortom, het was een kwestie van tijd voordat 1 van hun zonen iets met auto’s of kentekens zou gaan doen.

Foto: Mike Raanhuis

Het volledige artikel is in de digitale versie van Aftersales magazine na te lezen:

http://archief.aftersalesmagazine.nl/aftersales-magazine-2017-08/page/72-73

Bedankt Aftersales magazine, Barend en Mike voor de leuke ervaring!