Kenteken.TV te gast bij podcast Ruis in de auto

Sinds het mogelijk is om Android auto te gebruiken in mijn nieuwe leaseauto uit 2016 ben ik verslingerd geraakt aan het veelvuldig luisteren van podcasts. Aangezien woon-werkverkeer een half uurtje enkele reis is, is het soms flink aanpoten om alle nieuwe wekelijkse episodes bij te houden. Gelukkig ben ik ook geregeld onderweg naar afspraken naar klanten, dus dan zijn mooie reizen om flink in te halen. Het is dan extra leuk als je zelf ook in podcasts mag opduiken die je zelf graag beluistert. Zo was ik al eens te beluisteren bij Paul de Vries, maar ook bij BNR Autoshow. Deze week is de collectie flink uitgebreid, want er zijn er zelfs 2 opgenomen! De eerste is vandaag online verschenen.

Ruis in de auto

Nicolas Ruis is een radiomaker voor oa NH Radio sport. In zijn vrije tijd heeft hij een grote passie met auto’s. Zijn passies heeft hij nu gecombineerd in een podcast-serie onder de noemer “Ruis in de auto”. Gewapend met een iPhone en een goede microfoon stapt hij in bij mensen met een bijzonder autoverhaal. Dat levert telkens leuke gesprekken op.

Voor de twaalfde aflevering vroeg Nicolas mij om een rondje te gaan rijden. Afgelopen maandag maakten we een rondrit over de ring Alkmaar. Als ik mijn vrouw moet geloven, kan dat nooit heel veilig zijn. Als ik aan het autorijden ben en enthousiast aan het vertellen ben, schijn ik namelijk wat flexibeler met het gaspedaal om te gaan. Of dat ditmaal ook zo is gegaan, kan ik enkel Nicolas vertellen…

In het leuke gesprek kwamen diverse onderwerpen aan bod, waaronder natuurlijk veel verhalen over kentekens en Kenteken.TV. Ook kwamen andere voertuigdata gerelateerde onderwerpen voorbij zoals VIN informatie en schadecalculaties van DAT Nederland, VWE Automotive en de kenteken apps van Finnik

De volledige uitzending is terug te luisten op Soundcloud:

of via Spotify: