Honda CR-V commercial met Tom Coronel

Tom Coronel is al vaker op deze blog voorbijgekomen. Op zich niet vreemd, want hij is samen met zijn broer Tim een bekend tweetal uit de autosport. Samen met Tim zijn/waren ze jarenlang het gezicht in commercials van Allsecur. In de toerwagencompetitie rijdt Tom Coronel in sterk opgevoerde Honda Civics rond. Het is daarom niet helemaal vreemd dat hij in een commercial van Honda Nederland opduikt voor hun nieuwe model CR-V. No time to waste voor Kenteken.TV om het kenteken te voorzien van een factcheck.

Commercial

Honda CR-V hybrid commercial – maart 2019

Kenteken TP-121-V

In de commercial draait Tom rondjes rondom een witte Honda CR-V Hybrid. De Honda is voorzien van een Nederlands kenteken TP-121-V. Als we het kenteken door de Finnik datatrommel halen, dan komt er ook een Honda CR-V tevoorschijn. Alleen dan blijkt het kenteken te behoren bij een blauwe versie en niet een sneeuwwitte…

Honda CR-V met kenteken TP-121-V

Honda CR-V KITT edition

Bij het kritisch bekijken van de commercial viel iets anders op. Deze commercial is waarschijnlijk opgenomen in een geprepareerde studio. In seconde 11 van de commercial spreekt Tom vol lof over de hybride techniek van Honda. Tegelijkertijd verschijnt er echter een soort van witte versie van KITT uit Knight Rider. Kijk maar eens goed naar een klein gedeelte uit de commercial

Honda CR-V KITT

Hoeveel zijn er al?

Op basis van een andere Kenteken.TV dienst is specifiek te achterhalen hoeveel Honda CR-V van dit model er momenteel al zijn uitgeleverd. Klik daarvoor op de volgende deeplink naar de dienst HoeveelZijnErNog:

https://www.kenteken.tv/hoeveelzijnernog.php?merk=HONDA&merk2=&voertuigsoort=Alles&filter=RW

5 antwoorden op “Honda CR-V commercial met Tom Coronel”

  1. Vroeger als mensen geen verstand van auto’s hadden dan liepen ze er omheen en gluurde door de ramen en schopten ze tegen de banden.
    Net als Tom in deze reclame

  2. Hoe heet dit deuntje bij Honda CR-V hybrid commercial – maart 2019??

  3. Was net zo blij van de irritante Coronels in die vervelende Allsecur reclames af te zijn en hup daar is ie weer….Totaal geen originele reclame. En ook aan de tekst is niet lang aan gewerkt zo te horen.

  4. En vanmorgen reed je niet heel zachtjes over het fietsbrugje in Stadshagen om stukje af te snijden.
    Gelukkig had je de fietser die je voorrang had moeten verlenen wel gezien…..of toch niet helemaal. Stoere vent.

  5. Ze hebben destijds een hele leuke reclame gemaakt. Ik kan mij voorstellen dat ze Tom Coronel hiervoor hebben gevraagd, want ik kan mij geen opgevoerde Honda Civic zonder hem voorstellen. Het nieuwe model CR-V ziet er luxieus uit. Ik ben wel benieuwd of het af-fabriek alarmsysteem genoeg is voor de beveiliging.

Reacties zijn gesloten.