Lidl flat herfstcommercial

In het bestaan van deze blog zijn diverse supermarktketens voorbijgekomen. Van fraaie Aston Martins gereden door Max Verstappen tot een witte youngtimer van appie happie. De Duitse supermarktketen Lidl was echter nog niet voorbijgevlogen. In de nieuwste televisiecommercial speelt naast de acteurs Thomas Acda als Sergio IJssel ook een VW Transporter met pech een rol.

Commercial

Kentekencheck

Direct in den beginne komt de bedrijfswagen van stucadoor Thomas/Teun in beeld. Bij het zien van de combinatie bedrijfswagen en een kenteken beginnend met de letter P geeft al weinig hoop dat dit een echt kenteken van deze Volkswagen betreft. En inderdaad als het kenteken PD-PX-69 gecheckt wordt, komt er een heel andere auto tevoorschijn.

Het afgebeelde telefoonnummer lijkt overigens ook echt: 06-23062353. Het nummer gaat ook wel degelijk over, maar totnutoe heeft nog niemand opgenomen…

Eén antwoord op “Lidl flat herfstcommercial”

Reacties zijn gesloten.