VGZ – tweede ronde commercial serie “The good life”

Na de eerste ronde van de commercial reeks van VGZ over “the good life” draait nu de tweede ronde in de reclameblokken in meerdere Nederlandse huiskamers. Ook in de tweede rond toont VGZ een voertuig met kenteken, dus attentie op deze blog is wederom gescoord.

De rode Renault bedrijfswagen komt goed in beeld met zijn kenteken 76-VHP-3:

De voertuiginformatie behorende bij dit kenteken zijn als volgt:

 

Reinders verhuisbus

Aangezien verhuiswagens soms verzonnen worden voor reclames heb ik natuurlijk even de opschrift van de bus geverifieerd. Via Google is het resultaat als snel gevonden: http://www.reinders.eu/115/verhuiswagen.html

 

Intrigrerend gaatje in voorbumper

Bij het bekijken van de foto van de Renault Master viel me een klein gaatje in voorbumper op. Volgens Google image search is dit geen specifiek euvel van deze Master, maar by-design. Waarvoor dient dit gaatje eigenlijk?

Eén antwoord op “VGZ – tweede ronde commercial serie “The good life””

  1. Pingback: Tweets that mention VGZ – tweede ronde commercial serie “The good life” « Kentekencheck blog van Jasper Verweij -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.