Hyundai – De leasetoppers van Hyundai

Zoals eerder op deze blog verhaalt, is Hyundai Nederland tegenwoordig een fabrieksvestiging. De fabriek is bereid om flink te investeren in marketing. Bij de i20 werd de vorige keer een internationale reclame verfraait met kentekenplaten van Kenteken.TV. In de nieuwste reclame zitten 2 grotere broertjes. Zal de editor ook hier handig gebruik hebben gemaakt van de digitale mogelijkheden?

In de reclame komen 2 modellen voor:

i30

blog-hyundai-i30-commercial

Kenteken 8-ZPN-81 heeft de volgende voertuiginformatie:

blog-hyundai-i30-commercial-8zn81-vwe

De gekozen kenteken door de editor blijkt dan ineens te behoren bij een stationwagen in plaats van hatchback…

i40

Bij de i40 in de reclame is vooral opvallend hoe de video-editor zijn best heeft gedaan om de gele kentekenplaten passen te maken….

blog-hyundai-i40-commercial blog-hyundai-i40-commercial2

Dit is de eerste keer dat de nieuwe kentekencombinatie opduikt in de reclame.

blog-hyundai-i40-commercial-gb434b-vwe

i40 leasetopper?

Overigens kan ik persoonlijk bevestigen dat zo’n i40 cw een leasetopper. Al sinds 2012 rij ik met veel plezier rond in deze grote auto die elke meerijder verbaasd over zijn grootte en nette interieur. Het is ook de enige auto in Nederland met zijn eigen Facebook pagina.