Bermtoeristen van OHRA gebruiken weer bekend kenteken

De mensen van OHRA hebben op deze blog al diverse malen aandacht gekregen. Zo werden diverse cameo optredens van de paarse krokodil, maar ook Rob Fruithof verslagen. Dit heeft in het verleden in geleid tot een uniek andere cameo samenwerking tussen de marketing afdeling van deze verzekeraar en deze blog, namelijk een uniek door Kenteken.TV bedacht kenteken. Dezelfde kentekenplaat reclame rekwisiet werd vorig jaar onverwachts ook in een commercial van een ander bedrijf gebruikt. En in de nieuwste commercial van OHRA kwam dit film prop nogmaals voorbij.

Commercial

4-RST-07 uniek reclamekenteken

De pechauto in de reclame is een BMW 3-Serie Touring. Deze auto is uitgerust met kentekenplaat 4-RST-07

Dit kenteken is ooit op verzoek van de reclame mensen van OHRA door mij verzonnen. De cijfers sloegen destijds op de leeftijd van mijn zoontjes (inmiddels uitgegroeid tot flinke zonen) van 4 en 7 jaar. De letters staan voor Rens en STijn. Het kenteken is qua kentekencombinatie bewust gekozen. Het lijkt namelijk op een normaal kentekencombinatie, maar de letter R is bij sidecode 8 als eerste letter niet gebruikt.

Op deze manier is deze kentekenplaat een uniek stukje reclamegeschiedenis aan het worden.

Paarse krokodil cameo

Net zoals het kenteken 4-RST-07 is ook de paarse krokodil in deze reclame weer van de partij. Natuurlijk is hij zichtbaar in de afsluiting van deze commercial. De paarse krokodil is echter ook onderdeel van de kampeeruitrusting van de 2 pechvogels. Kijk maar eens goed in het volgende screenshot:

Andre Hazes gebruikt ‘m ook

In de recent geschoten reclame van Essent met Andre Hazes Jr overde mogelijkheden om je huis te verduurzamen zit net zoals de vorige keer ook hetzelfde reclamekenteken 4-RST-07.

Op deze manier is deze kentekenplaat al in minimaal 4 commercials gebruikt. And still counting…

Eén antwoord op “Bermtoeristen van OHRA gebruiken weer bekend kenteken”

Reacties zijn gesloten.